Shirok Sokak

 • Shirok-Sokak-Hotel-2
 • Shirok-Sokak-Hotel-3
 • Shirok-Sokak-Hotel-1
 • Shirok-Sokak-Hotel-4
 • Shirok-Sokak-Hotel-5
 • Shirok-Sokak-Hotel-6
 • Shirok-Sokak-Hotel-7
 • Shirok-Sokak-Hotel-8
 • Shirok-Sokak-Hotel-9
 • Shirok-Sokak-Hotel-10
 • Shirok-Sokak-Hotel-11
 • Shirok-Sokak-Hotel-12
 • Shirok-Sokak-Hotel-13
 • Shirok-Sokak-Hotel-14
 • Shirok-Sokak-Hotel-15

Place Category: Хотели

Book
Book
Profile
Photos
Map
Reviews
 • Хотел Широк Сокак е сместен во срцето на градот Битола, во исклучително карактеристична и жива област во близина на најпознатата улица во Македонија „Широк Сокак“. При посетата на Нашиот хотел ќе ја почуствувате неговата интимната атмосфера во која ќе се чуствувате како во Вашиот дом. Секој детал е страсно избран и секоја соба заслужува да се посети. Посебниот шарм и атмосфера на Хотелот Широк Сокак ќе направи да се чуствувате прекрасно и исполнето.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *