HIT Casino and Hotel

 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-2
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-3
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-4
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-5
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-12
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-14
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-15
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-13
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-1
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-16
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-6
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-7
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-8
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-9
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-10
 • HIT-Casino-and-Hotel_Dojran-Lake-11

Place Category: Хотели

Book
Book
Profile
Photos
Map
Reviews
 • Се наоѓа покрај брегот на Дојранското Езеро, опкружено со зелените низини на планината Беласица, на само 70 километри од Солун, HIT Casino и Hotel ви посакува добредојде со мирна и опуштена атмосфера. Нашите услуги во соба се достапни 24/7 за нашите гости.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *