Satelit

 • Satelit-Hotel-Kumanovo-12
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-10
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-11
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-9
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-8
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-14
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-13
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-16
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-6
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-1
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-2
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-3
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-4
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-5
 • Satelit-Hotel-Kumanovo-7

Place Category: Хотели

Book
Book
Profile
Photos
Map
Reviews
 • Нека Вашиот престој во Куманово биде незаборавен и удобен
  Хотел Сателит Ви нуди 5 вида на соби и апартмани. Почуствувајте ја топлата атмосфера на нашиот хотел, одличниот амбиент и беспрекорната услуга на нашиот персонал кои Ви стојат на располагање.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *