Ambassador

 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-4
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-8
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-15
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-2
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-12
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-11
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-13
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-1
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-3
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-14
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-16
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-5
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-6
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-7
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-9
 • Ambasador-Hotel-Ohrid-Lake-10

Place Category: Хотели

Book
Book
Profile
Photos
Map
Reviews
Related Listing
 • Елегантно опремениот Хотел е лоциран на магистралниот пат Охрид-Скопје на 5 км. од градот Охрид и 2 км од охридскиот аеродром и на само 150 метри од брегот на Охридското Езеро, далеку од градскиот метеж и претставува идеално место за за тие што сакаат да се релаксираат, за организирање викенд одмори, летни аранжмани, подготовки на спортски екипи, реализирање на бизнис средби и семинари како и разни видови свечености. Хотел Амбасадор располага и со сопствен бар и нуди улсуги и за собен сервис 24 часа, како и услуги за сервиси за перење, пеглање, шиење, чистење обувки.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *