Nova Riviera

 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-7
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-5
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-8
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-4
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-3
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-15
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-2
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-11
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-12
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-16
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-9
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-6
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-10
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-1
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-13
 • Nova-Riviera-Hotel_Ohrid-14

Place Category: Хотели

Book
Book
Profile
Photos
Map
Reviews
Related Listing
 • Хотел Нова Ривиера се наоѓа на само шеесетина метри од центарот на Охрид , се верува дека повеќе од половина милион туристи престојувале во овој хотел во последните педесетина години. Иво Андриќ, Павле Вујсиќ, Бата Живоиновиќ, Петре Прличко, Лазар Личеноски се едни од многуте познати лица, глумци, писатели, сликари, музичари, политичари, од земјава и надвор, кои престојувале во хотелот и уживале во прекрасната музика, храна и пијалоци. Денес хотелот има нов изглед, нови сопственици и ново име Нова Ривиера, но ги има задржано старата традиција, обичаи и навики. Градските боеми сеуште тука го испиваат првотот утринско кафе, доручкуваат и уживаат во вкусот на традиционалната кујна. Повелете во Хотел Нова Ривиера и уживајте во релаксирачкиот амбиент, погледот на кристалното Охридско езеро, охридската староградска песна и вкусот на традиционалната и интернационалната кујна, како и богатиот избор на вина и други пијалоци.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *