Tino

 • Tino-Hotel-Ohrid-2
 • Tino-Hotel-Ohrid-3
 • Tino-Hotel-Ohrid-5
 • Tino-Hotel-Ohrid-7
 • Tino-Hotel-Ohrid-1
 • Tino-Hotel-Ohrid-4
 • Tino-Hotel-Ohrid-6
 • Tino-Hotel-Ohrid-8
 • Tino-Hotel-Ohrid-9
 • Tino-Hotel-Ohrid-10
 • Tino-Hotel-Ohrid-11

Place Category: Хотели

Book
Book
Profile
Photos
Map
Reviews
Related Listing
 • Тино Хотелот е нов, модерен и атрактивен хотел со модерен стил и дизајн за да ги задоволи сите деловни стандарди, како и желбите на нашите гости. Вистински дом далеку од вашиот дом.

  Дојдете и уживајте во убавината на Охридското Езеро и стоката и услугите на нашиот хотел. Ние ќе се потрудиме да останеме во твоите најдобри спомени.

  Хотелот е опремен со комплетна техничка опрема за поддршка на конференции во конференциска сала со капацитет од 80 (осумдесет) локации.
  Сопствен паркинг со камера
  24 нашата безбедност на објектот
  Организирање посети на културно-историските места, прошетки по езерото, пловење, канун.
  Во соработка со нуркачкиот клуб Амфора, за интересите можеме да организираме активности за нуркање.
  изнајмување на автомобил, моторцикли, scooters, велосипеди
  Нашиот персонал зборува многу јазици како: англиски, германски, италијански, албански

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *